Wie zijn De Dubbele Deur Antiek

& AntiekSite.nl

 

 

  
  
  
  
  

De korte versie 

John van Hees en familie kopen en verkopen al ruim 40 jaar bijzondere antieke meubelen en andere interieur  objecten.  

Onze passie delen wij graag met u in onze “Villa Vol Antiek”.  U bent van harte welkom om alles in het echt te komen bekijken.

Besluit u iets te kopen dan kom ik het persoonlijk bij u thuis afleveren en sta garant voor de kwaliteit.  

De Dubbele Deur Antiek 

Pascalweg 155 - Rotterdam

 

 

 

 

 

Antiek advies

 

 

  

 

Contact gegevens     -     Openingstijden

 

      -    De  collectie antiek

 

 

De lange versie:

 
  
 

 

 

 

 

Familiebedrijf

Onder de eigenaardige naam “De Dubbele Deur Antiek”  zijn wij in ons familiebedrijf  in 1982 begonnen met van onze passie ons werk te maken: de verkoop van antieke meubelen.   Na ruim 30 jaar voelt het nog steeds niet als werken:  wat een voorrecht om elke dag met mooie antieke voorwerpen uit het verleden bezig te zijn.

antiek de naam

 

 

 

 

    Antiek herkomst

Herkomst vam de naam.

De eerste winkel was in 1982 ondergebracht in een kleine garage die oorspronkleijk in 1925 gebouwd was als onderkomen voor een spuitwagen van de vrijwillige brandweer. Als de dubbele deuren  van die garage open gingen was er een kleine winkelpui zichtbaar. De naam was een feit: De Dubbele Deur Antiek.

Bij de verhuizing naar een grote winkelruimte op de Dreef te Rotterdam, in 1986, bleef de naam. Er waren in dat pand ook prachtige dubbele deuren als entree.

 

 

"Een Villa Vol Antiek"

In 2000 verhuisde wij naar de Pascalweg, onder het motto  “een villa vol antiek”  verzamelen en verkopen wij daar sindsdien mooie antiek meubelen en objecten.  Helaas een pand zonder “Dubbele Deur”.  Toch bleef de naam. En waarom niet? 

Een kleine toevoeging is er wel geweest in 1999: De Dubbele Deur AntiekSite.nl – onze online activiteiten voeren wij vanaf dat jaar onder AntiekSite.nl – Onder die naam is onze online catalogus ook gemakkelijk te vinden.

Een ding is in al die jaren het zelfde gebleven.  Dagelijks kopen en verkopen wij bijzonder mooie oude meubelen en objecten.   En aan de combinatie schoonheid en kwaliteit is gelukkig nog steeds behoefte.

mooie winkel vol antiek

 

antieke strakke kast

De collectie

De collectie bestaat uit unieke antieke stukken en enkele art deco objecten uit het eerste kwart van de vorige eeuw soms ook een enkel designmeubel uit de jaren ’50.

Beslist  geen repro of copie-antiek.

 

 

Certificaat versus factuur

Bij aankoop ontvangt u altijd een gegarandeerde beschrijving en datering van het door u aangekochte antiek. Dat heet bij ons gewoon een aankoopfactuur, Zwart op wit een duidelijke verklaring van wat u gekocht heeft. Een degelijk juridisch stuk.

Geen certificaat. Wij doen niet aan gebakken lucht.  

Wel aan service en garantie. Vanzelfsprekend kunt u altijd een beroep op ons doen.

 
  
  

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvangt maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden verzenden
© 2007 - 2024 AntiekSite.nl | sitemap | rss