Antiek Rotterdam

Antiekroute naar AntiekSite.nl showroom Rotterdam vanuit Dordrecht, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Antwerpen.

De Dubbele Deur AntiekSite.nl - Pascalweg 155 - 3076 JN - Rotterdam 

  1. Uit de richting Amsterdam / Den Haag: A4 / A13 / A 20 Richting Utrecht. Vervolgens A16 richting Dordrecht, over de van Brienenoordbrug de A15 op richting Europort. Neem de eerste afrit (no. 20). Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg steeds "Barendrecht" tot de eerste rotonde. Ga op de rotonde rechtsaf. Na 800 meter staat u voor de deur. (door het centrum via de Maastunnel is korter maar beslist niet sneller)
  2. Uit de richting Utrecht: A12 / A20 / Vervolgens A16 richting Dordrecht, over de van Brienenoordbrug de A15 op richting Europort. Neem de eerste afrit (no. 20). Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg steeds "Barendrecht" tot de eerste rotonde. Ga op de rotonde rechtsaf. Na 800 meter staat u voor de deur.
  3. Uit de richting Breda / Dordrecht: A16 richting Rotterdam. Bij het knooppunt "RIdderster" volg A15 op richting Europort/Ridderkerk/Barendrecht. Volg "Barendrecht afrit 20" Neem op de a 15 de eerste afrit (no. 20). Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg steeds "Barendrecht" tot de eerste rotonde. Ga op de rotonde rechtsaf. Na 800 meter staat u voor de deur.
  4. Uit de richting Hoeksewaard: A29 richting Rotterdam, bij het Vaanplein  de A15 op richting Utrecht/Gorinchem. Neem de eerste afrit (no. 20). Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg steeds "Barendrecht" tot de eerste rotonde. Ga op de rotonde rechtsaf. Na 800 meter staat u voor de deur.
  5. Uit de richting Zierikzee / Den Briel: N59 richting Rotterdam, A15 Richting Rotterdam, neem voorbij het vaanplein afrit no. 20. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. Volg steeds "Barendrecht" tot de eerste rotonde. Ga op de rotonde rechtsaf. Na 800 meter staat u voor de deur.

 

 

 

 

Let op: De locatie van De Dubbele Deur Antiek  ligt dicht tegen de gemeentegrens van Barendrecht aan. Sommige klanten zijn wel eens opzoek naar De Dubbele Deur Antiek in Barendrecht of AntiekSite Barendrecht. Dat is in een papieren goudengids of telefoonboek moeilijk te vinden. De juiste plaats is echter Rotterdam.

Al meer dan 25 jaar zijn de woorden Rotterdam +Antiek op ons van toepassing. In 1982 zijn wij in Rotterdam antiek gaan verkopen en wij verkopen nog steeds antiek in Rotterdam. Hoewel de meeste van onze klanten tegenwoordig buiten Rotterdam wonen. Den Haag. Leiden, Delft, Utrecht, Amsterdam, Breda, Arnhem, Nijmegen, Alkmaar, Den Helder, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Amersfoort, Apeldoorn, De Gooi en Vechtstreek; behoren tegenwoordig allemaal tot ons levergebied. Maar ook in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland zijn wij regelmatig te vinden ivm afleveringen en taxaties. Zelfs afleveringen  in België, Frankrijk, Duitsland, Denenmarken en Engeland zijn geen uitzondering. Daarnaast world-wide shipping.

AntiekSite.nl verrassend veel antieke bureaus, antieke kasten, antieke kasten en een grote verzameling antiek varia, van Armstoel tot Wijntafel.

 

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvangt maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden verzenden
© 2007 - 2024 AntiekSite.nl | sitemap | rss