Grote tafels coulissetafels, uitschuiftafels en wind out tables met inlegbladen...

  • In deze rubriek alle antieke coulissetafels bij elkaar. Er staan ook een aantal verkochte exemplaren bij omdat wij inmiddels vergelijkbare exemplaren hebben aangekocht.
  • Vaak hebben wij 10 tot 15 verschillende coulissentafels. Die staan niet allemaal in vol ornaat uitgeschoven. Komt u naar een specifieke tafel kijken en heeft u weinig tijd bel of mail dan a.u.b.. Wij zorgen zullen er dan voor zorgen dat uw uitgezochte coulissetafel voor u klaar staat.
  • De meeste antieke coulissentafels op deze pagina zijn reeds door ons gerestaureerd. De bladen zijn opnieuw gepolitoerd en er zijn een aantal inlegbladen bijgemaakt. Dit zijn dan altijd mooi doorlopende randen, met prachtige bovenbladen. Perfect geschikt om permanent, ook ongedekt, uit te staan. Oorspronkelijk waren de meeste antieke tafels voorzien van een mooie hoofdbladen en daarbij een stapeltje gelegenheidsbladen (ook wel feestbladen). Deze waren van een eenvoudige houtsoort gemaakt en zelden afgewerkt. Onze gerestaureerde tafels zijn echt een lust voor het oog...
  • Coulissentafel en coulissetafel komen beide voor als schrijfwijze. De huidige schrijfwijze is met de tussen "n". De ouderwetsche schrijfwijze, coulissetafel zonder tussen "n" wordt ook nog vaak gehanteerd.

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvangt maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden verzenden
© 2007 - 2024 AntiekSite.nl | sitemap | rss