Antiek kopen is iets heel persoonlijks

 

Antiek bezorgen en afleveren ook...

Het liefst leveren wij alle verkochte antiek meubelen of spiegels persoonlijk bij u thuis af.  Dit betekent dat uw aankoop met de meeste zorg behandeld en vervoerd wordt. Natuurlijk plaatsen wij de antieke meubelen op de juiste plaats. Indien nodig worden uw aankopen ter plaatse gemonteerd en afgesteld. 

In de regio kunnen wij snel leveren, meestal dezelfde week. Ook op grotere afstand  willen wij graag persoonlijk bij u afleveren.  Dat lukt niet altijd dezelfde week maar meestal wel snel. 

Antiek Binnenhof

Van Binnenhof tot Buitenland: Persoonlijk bij u afgeleverd!

 

Gratis aflevering in Nederland en België

Bij alle items vanaf € 500,00 zijn de genoemde prijzen inclusief bezorgen of verzending op het vasteland binnen Nederland en in België. In uitzonderingsgevallen staat dit duidelijk vermeld.

 

Antiek vakkundig thuis afgeleverd

 

Afhalen kleine objecten:

Kleine antieke meubels en objecten kunt u desgewenst direct meenemen. Indien gewenst kunnen wij de zaken voor u verpakken.

Afhalen groter objecten:

Sommige klanten kiezen er ook voor groter objecten zelf te vervoeren. Natuurlijk brengen wij dan een kleine afhaalkorting in mindering. Het door u aangekochte item staat dan ingepakt voor u klaar en u ontvangt indien van toepassing een uitvoerige montage instructie. 

Lees meer over betaalmogelijkheden..

 

antiek Den Haag

 

Heeft u vragen over bezorgingen of snelle mogelijkheden neem dan a.u.b. telefonisch contact met ons op: 010-432 20 74.

antiquair John van Hees

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvangt maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden verzenden
© 2007 - 2024 AntiekSite.nl | sitemap | rss