Op AntiekSite kunt u doelgericht en eenvoudig Antiek zoeken en vinden.

  • Zoeken wordt vinden wanneer u via de hoofdrubrieken aan de linkerkant door onze collectie bladerd.Er zijn o.a. de volgende rubrieken: Antieke kasten, Antieke bureaus en Antieke tafels.
  • Net boven de kop van deze site vindt u ook een wit zoek-vakje. Hiermee kunt u op een specifiek woord deze site doorzoeken. Ook kunt u een itemnummer invoeren om 1 bepaald item snel terug te vinden.
  • Bent u specifiek opzoek naar een bepaald antiek meubel dan kunt ook een gratis zoekopdracht plaatsen. Stuur een e-mail met een duidelijke omschrijving van het antiek dat u zoekt, geef a.u.b. zo veel mogelijk bijzonderheden aan. Vermeld ook uw telefoonnummer in het bericht. Stuur uw zoekopdracht naar info@AntiekSite.nl
  • Antiek zoeken op internet is een avondtuurlijk fenomeen. Opzoek naar dat ene bijzondere antieke meubel, dat unieke bureau, komt u misschien op bijzondere plaatsen, in een unieke antiekwinkel, op een mooie antiekbeurs en op prachtige sites. wij wensen u veel succes met u antiek zoek acties en hopelijk vindt u wat u zoekt. Soms is het zoeken naar antiek net zo leuk als het vinden van antiek. Vaak vindt zult u ook dingen vinden waarvan u niet wist dat u ze zocht. Dat zijn vaak de mooiste vondsten en de beste aankopen.

 

 

Via het zoek venster kunt u op trefwoorden de gehele site doorzoeken. U kunt ook op onderstaande links klikken voor specifieke zoekpodrachten naar bepaalde meubelen. Het systeem zoekt dan in de artikelnamen en in de omschrijvingen.

 

Antiek zoeken:

 

Antieke kast Antiek kabinet Antieke notariskast Antiek kastje
Antieke tafel Antieke coulissentafel Antiek tafeltje Antiek werktafel
Antieke wijntafel Antieke tilttop Antieke bijzettafel Antieke salontafel
Antiek bureau Antiek partnerbureau Antieke secretaire Antieke schrijftafel
Antieke spiegel Antieke wereldbol Antieke kandelaars Antieke wandtafel
Antieke stoel Antieke armstoel Antieke eetkamerstoelen Antieke bureaustoel
Antiek Willem III Antiek Biedermeier Antiek empire Antiek Louis XVI
Art Deco
18e eeuws antiek
Antieke 2-deurskast
Strak antiek
Hollands antiek Engels antiek Frans antiek Duits antiek
Antiek mahonie Antiek noten Antiek eiken Antiek palissander

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvangt maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden verzenden
© 2007 - 2024 AntiekSite.nl | sitemap | rss