Toevallige ontmoeting met antieke meubelen

Wat leuk, deze toevallige ontmoeting!

Ontmoetingen met antieke bureaus

detail antiek bureau antieke poot antiek bureau Ontmoetingen met antiek schrijfblad met groen leer De deur op een kier van antiek modern en antiek Dossierladen in een antiek bureau  durf te cobineren met antiek 

Antiek vinden, soms een kwestie van zoeken. Vaker nog een toevallige ontmoeting.

Surfen op internet leidt vaak tot onverwachte ontmoetingen. Soms heeft het veel weg van een nieuwe stad ontdekken tijdens een verre reis. En soms juist lijkt het sterk op vertrouw slenteren door een overbekend landschap.

Na elke afgelegde meter, na elke genomen bocht zijn er nieuwe gezichten en uitzichten. Nieuwe ontmoetingen. Na elke muisklik een wereld aan mogelijkheden. Soms een verrassing wanneer men bij toeval een ontdekking doet. Een echte vondst zonder te zoeken; een ontmoeting die de moeite waard is, en nog jaren zal na galmen in uw interieur.

Soms ontstaan die toevalligheden ook door wederzijdse kennissen. Zo heeft Harry ons vandaag bij elkaar gebracht. Fijn Harry...

Wij wensen u een prettig verblijf op onze website en laat u verrassen door oude gebruiken, vormen en gewoontes. Misschien brengt het u op ideeën voor thuis.

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvangt maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden verzenden
© 2007 - 2024 AntiekSite.nl | sitemap | rss