Er gingen  5 jaren aan vooraf: de droom van Karen Hamerlynck en Edwin van der Meijde. Begin dit jaar was het zover en opende zij de deuren van hun “Pincoffs Suitehotel”.Wij zijn er trots op dat we aan het realiseren van hun droom een steentje hebben kunnen bijdragen. Die bijdrage bestond uit enerzijds een aantal antieke meubelen geheel in originele staat. De felgroen beklede fauteuils in de entree en de sofa in de bruidssuite zijn daar een goed voorbeeld van. 

Anderzijds waren er een aantal antieke meubels die geheel aan hun nieuwe omgeving zijn aangepast.

Zoals bijvoorbeeld "de Handtekeningenkast" in de living. De handtekeningenkast was/waren oorspronkelijk 2 preparatenkasten uit de 19e eeuwse inrichting van de Rijks universiteit Leiden. In deze 2 kastjes was ruimte voor zo'n 18000 preparaten! Van deze 2 kastjes hebben wij 1 hele hoge kast gemaakt met enorme deuren van meer dan 3 meter hoog. En eigelijk is dit nu het gastenboek dan "Pincoffs". Op de hemelsblauwe preparatenhouders (monsterbordjes) kunnen nu de gasten van het hotel hun opmerkingen achterlaten.

Op deze antieke kaart ooit bedoeld voor preparatenglaasjes kunnen de gasten hun handtekening plaatsen.   Geen gastenboek maar een heuse handtekeningenkast van AntiekSite.nl

 

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvangt maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden verzenden
© 2007 - 2024 AntiekSite.nl | sitemap | rss