Alle lopende bestellingen en afleveringen vinden normaal doorgang volgens planning.

 

Over wat op afspraak wél kan tot 19 januari :

  1. Klanten voor zakelijke aankopen ontvangen (business to business).
  2. Bij onze opslag een "roldeur-afspraak" maken.
  3. Videobellen.
  4. Aankopen bezorgen.
  5. Contactloos laten afhalen.

 

1. Business to business.

Onze zakelijke klanten kunnen na telefonisch afspraak langskomen in ons magazijn in Barendrecht of in onze showroom in Rotterdam. De RIVM richtlijnen worden daarbij strikt gehanteerd.

2. Een "Roldeur-afspraak".

Mocht u belangstelling voor een van onze stukken hebben en kunt u niet wachten tot 20 januari. Dan kunt u bij onze loods in Barendrecht een “roldeur-afspraak” maken. Het item van uw keuze staat daar dan achter de roldeur klaar. Wanneer u daar staat rollen wij de deur voor u open en kunt u de blikvanger bekijken.

3. Beeld-bellen.

De belangstelling voor Beeldbellen is, begrijpelijk, de laatste tijd flink gestegen. Natuurlijk nemen wij hier graag de tijd voor, bel of mail voor een “video-afspraak” we laten u dan graag zien wat u wilt zien en beantwoorden al u vragen in beeld en geluid!

4. Aankopen bezorgen.

Zoals altijd kunnen al uw aankopen worden bezorgd in heel Nederland en België. Omdat wij alles persoonlijk bij u thuis afleveren hebben wij wel een drukke bezorg-agenda. Ons motto is: "we komen binnen drie maanden in heel België en Nederland maar meestal veel eerder". Mocht u vragen hebben op dit punt bel ons gerust.

5. Contactloos afhalen.

Een aankoop uit onze verzameling zeldzaam mooie meubelen kunt u afhalen bij ons magazijn in Barendrecht. Dit kan alleen op afspraak. Uw aankoop staat dan ingepakt voor u klaar.

 

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvang maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden
© 2007 - 2021 AntiekSite.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel