Alle lopende bestellingen en afleveringen vinden normaal doorgang volgens planning.

 

Op afspraak:

  1. Winkel- of magazijnbezoek na telefonisch afspraak, bel tenminste 4 uur van te voren 010 432 20 74.
  2. Afhalen van bestelligen ook na telefonisch afspraak , bel tenminste 4 uur van te voren 010 432 20 74.
  3. Videobellen.

 

1. Bezoekken.

Winkelbezoek of magazijnbezoek is mogelijk op afspraak. Bel a.u.b. vier uur van te voren voor het maken van een afspraak. Eerder bellen is natuurlijk nog handiger. Vanzelfsprekend kunnen wij de items waar u belangstelling voor heeft vrijblijvend reservereren. 

2. Bestellen en afhalen of click & collect (in goed Nederlands)

Een aankoop uit onze verzameling zeldzaam mooie meubelen kunt u afhalen bij de Winkel aan de Pascalweg of in het  magazijn in Barendrecht. Dit kan alleen op afspraak en ten minste 4 uur uur na uw bestelling en bevestiging. Uw aankoop staat dan (desgewenst ingepakt)  voor u klaar. De bestelfunctie op onze website is uitgeschakeld omdat een groot gedeelte van onze kasten en kabinetten zich niet leent voor afhalen, wij bezorgen deze liever persoonlijk. Voor de andere zaken kunt u per mail contact opnemen voor een bestelling maar liever nog Ouderwetsch per telefoon. Wij zijn op werkdagen van 9 tot 9 bereikbaar en op zaterdag van 10 tot 5 uur.

3. Beeld-bellen.

De belangstelling voor Beeldbellen is, begrijpelijk, de laatste tijd flink gestegen. Natuurlijk nemen wij hier graag de tijd voor, bel of mail voor een “video-afspraak” we laten u dan graag zien wat u wilt zien en beantwoorden al u vragen in beeld en geluid!

Ontvang wekelijks een berichtje met de laatste blikvangers!

Schrijf u eenvoudig in en blijf op de hoogte van onze aankopen. De leukste en de makkelijkste manier om te vinden wat u zoekt.
U ontvang maximaal 1 X per week een beknopt overzichtje.
Aanmelden
© 2007 - 2021 AntiekSite.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel